Ik maak van jouw boodschap mooie verhalen die mensen echt willen horen.

You can’t have it all, is wat ze zeiden. Ik probeer het lekker toch, is wat ik terugroep. Ik ben Jade en ik maak verhalen die jou én de wereld vooruit helpen.

Voor minder doe ik het niet. Ik ben op een missie om mensen en bedrijven die het beste voor hebben met de samenleving van verhalen te voorzien die echt impact maken.

Ik schrijf scherpe teksten voor je website, verhalen die raken voor je blog of maak video’s voor je volgende succesvolle campagne.

De wereld heeft jouw verhalen én onze samenwerking nodig!

Laten we samen zien hoe we jouw verhalen beter kunnen vertellen voor de grootste impact.

Laten we praten

Word mijn volgende video er een voor jou?

Nieuwsgierig naar nog wat meer info over mij?
Ik geef het je mee in enkele bullets.

  • Geboren en getogen in Den Haag, maar belandde via mijn geliefde Suriname uiteindelijk in België, meer specifiek in Borgerhout (als je het mij vraagt de leukste buurt van Antwerpen).
  • Studeerde journalistiek in Utrecht, was ooit camerajournalist voor het Surinaamse jeugdjournaal en werd hoofdredacteur van Femma magazine, uitgegeven door de Belgische vrouwenorganisatie Femma.
  • Moeder van twee kids die ein-de-lijk allebei doorhebben hoe ze heel de nacht moeten doorslapen. Hoera!
  • Stellig overtuigd dat dit land nog leuker is met gelijke kansen voor iedereen en dat het anno 2020 verdorie toch eens klaar moet zijn met (kans)armoede, racisme en verzuurde betweters die maar blijven haten.
  • Nogal gedreven in hardlopen en train zelfs voor mijn allereerste marathon. De weg daar naar toe én het hobbelige parcours naar meer balans in mijn drukke leven, hoor je in mijn podcast Loop Uit De Rat race. Die presenteer ik wekelijks samen met Lobke Gielkens.
  • Verder behoorlijk gepassioneerd door alles wat met storytelling te maken heeft. Voor mij blijft dat het krachtigste wapen in de strijd voor meer aandacht, emotie, actie, interactie, warmere banden, you name it, bij de juiste mensen.

Ook als je mij niet nodig hebt voor jouw storytelling, praat en chat ik graag met mensen zoals jij, die net als ik over nogal wat dingen gepassioneerd zijn en een mening hebben.

Hit me up. Ik hoor oprecht heel graag van je.